English English

POČETNA O NAMA PROJEKTI U TOKU REFERENCE GALERIJA KONTAKT
DB logo

BIRO ZA INŽENJERING I PROJEKTOVANJE

PREZENTACIJE

Prezentacija DB Prezentacija PM

DB Inženjering, biro za projektovanje mostova i puteva postoji od 2005 godine.

Zaposleni su podeljeni je u dve sekcije "Centar za konstrukcije" i "Centar za puteve" i osposobljeni su za rešavanje najsloženijih zadataka iz oblasti vezanih za saobraćajnice i njihove prateće objekte.

U "Centru za konstrukcije" zaposleni su visoko kvalifikovani i vešti inženjeri koji raspolažu znanjem za projektovanje mostova, nadvožnjaka, podvožnjaka, tunela, potpornih zidova i ostalih inženjerskih konstrukcija.

U "Centru za puteve" zaposleni su visoko kvalifikovani inženjeri za puteve i železnice sa velikim iskustvom u projektovanju autoputeva, magistralnih, regionalnih i lokalnih puteva, zatim površinskih i denivelisanih raskrsnica, naplatnih stanica, odmorišta, parkirališta, autobuskih stanica i gradskih saobraćajnica.

Naši zaposleni sticali su iskustvo u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Libiji, Alžiru, Omanu....

Svi naši inženjeri obučeni su za rad u velikom broju različitih računarskih programa neophodnih za ozbiljno i efikasno projektovanje. To su: Tower, ArmCAD, AutoCAD, Microsoft Office programi, RM Bridge, Adobe Proffesional, Gavran Civil Modeler, Auto Lisp,...

Naši klijenti su: Ministarstva za mostove, puteve i saobraćaj, lokalne samouprave i brojne državne i privatne ustanove.

Uspešno sarađujemo i sa izvođačima radova koji izvode objekte po našim projektima. Za nas je projekat završan tek kad se objekt izvede.

Licence

DB Inženjering raspolaže sa svim vrstama licenci (licence za preduzeća i lične licence) koje su neophodne za projektovanje i nadzor prilikom izgradnje mostova, tunela i puteva. Pored ostalog raspolažemo sa "velikim" licencama P131G2 (za projektovanje puteva I i II reda i pratećih sadržaja), P132G1 i P133G1 (za mostove i tunele na autoputevima...), P142G1 (za mostove i tunele na železnici) i P202G1 (za mostove raspona preko 50m).

Lične licence su: 310, 315, 410, itd.. (Izdaje Inženjerska komora Srbije).

Sve ove licence (licence za preduzeća i lične licence) takođe imamo i u Crnoj Gori, gde smo prisutni više od 5 godina.

Planovi za budućnost

Ne planiramo veliki broj zaposlenih već mali broj visoko stručnih inženjera koji će neprestano da se usavršavaju kako bi svoje zadatke obavljali efikasno i odgovorno.

DB Inženjering, Beograd, Srbija © Sva prava zagarantovana